EntranceManager is genomineerd voor Dutch IT-Channel Awards in de categorie Cloud Hosting Provider of the year. De oplossing voor cloud-based toegangscontrole maakt kans om op 16 januari, tijdens het Award Gala in studio 21 in Hilversum, in de prijzen te vallen. Tot en met 31 december kun je stemmen op jouw favoriet.

“EntranceManager maakt dit jaar furore”, aldus de jury. EntranceManager is een web-based applicatie die online beschikbaar is op elke device met een webbrowser, ontwikkeld door IDODI in nauwe samenwerking met Axis. Met EntranceManager worden persoonsgegevens, autorisatie- en toegangsrechten en technische systemen efficiënt, simpel en veilig beheerd en gemonitord.

EntranceManager deelt informatie en functionaliteiten van systemen met elkaar. Op deze manier ontstaat er voor de gebruiker een dashboard met eenvoudige userinterface. Het is te integreren met het volledige Axis-portfolio, waaronder die voor fysieke toegangscontrole. Ook kan het worden gekoppeld aan (reeds aanwezige) facilitaire applicaties van derden, zoals die voor parkeer- en lockermanagement, multifunctionele printers en bezoekersregistratie.

Stem jij ook?

Jouw stem telt. En die is eenvoudig uit te brengen door onderstaande stappen te volgen.

  • Ga naar de website van Dutch IT- Channel Awards
  • Kies per categorie je favoriet. Je vindt EntranceManager in categorie 6 als Axis Communications & IDODI
  • Vergeet niet je stem te bevestigen via de mail die je ontvangt